Minnebo Koeltechniek

Alminor aluminium stellingen

Terug naar koelcelinrichting

Aluminium stellingen met kunststof legborden.
Aluminium jukken uit buis 25*25mm. met een sportafstand van 160mm., zijn te gebruiken voor zowel de kunststof- als aluminium legborden, met een verstelbaar kunststof voetje.5mm.) De jukken zijn verkrijgbaar in 4 hoogtes en 4 dieptes.
De legborden (lichtgrijs) zijn vervaardigd van hoogwaardig recycelbaar polypropyleen en verkrijgbaar in twee uitvoeringen: roosters en gesloten legborden.
De draagbalken waarop de legborden komen te liggen, zijn van geanodiseerd aluminium met een kunststof eindhaak, en verkrijgbaar in tien lengtes. Maatwerk mogelijk door inkorten van zowel de draagbalk als de legborden.
Hoekverbindingsklemmen worden gebruikt om een haakse hoek te maken zonder gebruik te maken van een juk.
De stellingen kunnen worden geschoord met een kruisschoor, altijd gebruiken bij vrijstaande stellingen, indien de stelling van wand tot wand geplaatst kan worden gebruikt men een klemschroef, welke te verstellen is tot 40mm.
Geschikt voor temperaturen tot -25C, gemakkelijk te reinigen door uitneembare legborden.
Alminor stellingen zijn voorzien van GS-TUV waarmerk voor gegarandeerde kwaliteit.

Aluminium stellingen met aluminium legborden.
De jukken zijn dezelfde als voor de stellingen met kunststof legborden.
De volledige aluminium legborden zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen: roosters en gesloten legborden, en in 10 lengtes.
Ook bij de volledig aluminium stellingen kan gebruik worden gemaakt van hoekverbindingsklemmen, kruisschoren en klemschroeven.

Ook in maritieme uitvoering leverbaar, legborden in omgekeerde uitvoering met opstaande rand 50 mm. en slingerlijsten, en mogelijkheid voor vloer- en/of plafondbevestiging.

Download hier de PDF folder van Aliminor Stellingen